Конкурс "Къща на годината" - категория "Студентски проект 2020"

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/9826908 Конкурс "Къща на годината" - категория "Студентски проект 2020" Конкурс "Къща на годината" - категория "Студентски проект 2020" www.24chasa.bg
ФЕВРУАРИ - "Лятна резиденция за много гости"

В годината, в която списание "Идеален дом" навършва 25 години, представяме проектите, участващи в традиционния ни конкурс "Къща на годината". За 25-и път ще отличим най-добрите, благодарение на професионално жури.

В конкурса участват 40 проекта, разделени на 5 категории: "Апартаменти", "Еднофамилни къщи", "Малкото жилище", "Обществен интериор", "Студентски проект".
Ето кои са 4-те номинации в категория "Студентски проект".

ФЕВРУАРИ - "Лятна резиденция за много гости"

Това е преддипломният проект на Анжела Йорданова, студентка в катедра "Интериор и дизайн на интериора" в архитектурния факултет на Университета за архитектура, строителство и геодезия. Той е за лятна резиденция, разположена в собствен залив с малък пристан, и е замислен да отговаря на нуждите на семейство и голям брой гости.

МАРТ - "Хармонична връзка вън-вътре в резиденция "Бистрица"

Това е преддипломният проект на Михаела Костадинова, студентка в катедра "Интериор и дизайн на интериора" в архитектурния факултет на Университета за архитектура, строителство и геодезия. В концепцията добре е развита линията интериор-екстериор за получаване на единство в облика на сградата и с оглед характеристиките на средата - голяма денивелация и панорамни гледки към града и към Витоша.

АПРИЛ - "С поглед към Егейско море"

Това е преддипломният проект на Мартина Ковачева, студентка в катедра "Интериор и дизайн на интериора" в архитектурния факултет на Университета за архитектура, строителство и геодезия. Проектът е за лятна резиденция в Халкидики, Гърция. Сградата е на минути разстояние от чудесен плаж и има невероятен изглед към морето.

МАЙ/ЮНИ - "Лятна резиденция с басейн и водопад"

Това е преддипломният проект на Елица Георгиева, студентка в катедра "Интериор и дизайн на интериора" в архитектурния факултет на Университета за архитектура, строителство и геодезия. В него авторката е показала идеята си за резиденция с разгъната застроена площ от 1195 квадратни метра, разположена на брега на морето, като водата и дърветата заобикалят имота.

Спечели безплатна реклама на стойност 10 000 лв за твоя бизнес!

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Къща на годината

Покажи още

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

  • mila
  • mama
  • zdrave
Следвайте във Viber