QLED телевизорите – в домовете ни влиза изживяване от бъдещето

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/9228867 QLED телевизорите – в домовете ни влиза изживяване от бъдещето QLED телевизорите – в домовете ни влиза изживяване от бъдещето www.24chasa.bg
QLED телевизорите – в домовете ни влиза изживяване от бъдещето

Няма спор, че Samsung е сред водещите световни производители на телевизори с LED/LCD технология. Новаторският дух на компанията е причина за появата и на HDR - технология за изображения с висок динамичен обхват. Най-новата и най-значима стъпка към постигането на яркост, оптимален контраст и отлична HDR производителност е QLED технологията. Чрез QLED технологията може да се постигне 100% обем на цветовете при тяхното възпроизвеждане.

Какво e QLED?

QLED е съкращение от Quantum Dot LED и Samsung въвежда именно Quantum Dot филтъра, който създава изображения с до 90% по-добра цветност и по-висока HDR производителност, отколкото при предходните технологии. Така се появява ново поколение телевизори с несравнимо по-добро качество на картината и още куп предимства.

Серията QLED телевизори на Samsung предлага модели за всеки. Тази от 2020 година съчетава чудесно потребителско изживяване и възможности за интегриране в „умния дом“.

Флагманският QLED 8K телевизор Q950TS на Samsung е първият, който комбинира впечатляваща, ултратънка форма, първокласно качество на картината и невероятен съраунд звук. Благодарение на зашеметяващата резолюция, телевизорите от гамата QLED 8K имат суперкачество на картината.

Мощният интелект на процесора и функцията AI Upscaling в трите 8K модела създава безупречни текстури, реалистични очертания и съвсем реалистична картина. А вградените говорители създават усещането, че сме в центъра на събитията. При страничен шум телевизорът усилва звука при диалозите и не губим нищо от любимия сериал или предаване.

Едно от удивителните предимства е, че един от 8К моделите практически елиминира рамката около екрана. Когато гледаме от разстояние 3-4 метра, благодарение на Infinity Screen, тя сякаш изчезва. Освен това, можем да гледаме от всяко място на помещението, без да се променя качеството.

Дизайнът е изчистен и прецизиран, така че създава усещането за нещо повече от обичаен телевизор. Може да се монтират плътно до стената или да придобият удивителен силует, ако са на поставка.

В гамата на 4К телевизорите на Samsung също има екстри, които ще задоволят и най-взискателните потребители. Мощният процесор оптимизира качеството на картината до отлично. Това става благодарение на AI мащабирането, което намалява шума в изображението, възстановява загубени детайли и дефинира очертанията на обектите и текста. Технологията за адаптивна картина позволява, независимо дали в стаята е светло или тъмно, образът да е възможно най-добър. Картината обаче далеч не е всичко - благодарение на технологията OTS+ (Object Tracking Sound+) звукът следва движението на обекта по екрана. Чрез вградените в QLED телевизорите високоговорители звукът е още по реалистичен и допринася за „триизмерно“ звуково изживяване.

Телевизорите могат да бъдат монтирани плътно до стената за безупречен вид с единствения почти невидим кабел, който ги свързва с всичките външни устройства.

Както при серията 8К, така и при 4К, офисът може да се пренесе в дома. иновативнияДистанционният достъп позволява да се сподели безжично дисплеят на компютъра на телевизионния екран. Може дори да се включи отдалечено офисен компютър за достъп до файлове и документи, като се използва Microsoft Office 365.

И понеже животът не е само работа, QLED телевизорите на Samsung предлагат истинско изживяване и за геймърите без нужда от допълнителни настройки – независимо дали изберете 8К или 4К. Почти напълно са редуцирани ореолът и размазването при бързодвижещи се сцени в играта. Има ясна картина и кристален звук.

Новите телевизори на Samsung превръщат в реалност това, което доскоро бе изживяване от бъдещето. Новата QLED технология изчиства картината до такива детайли, че изглежда изумително реалистично. В комбинация с всички други екстри като звук, адаптивност, дизайн и възможности за смарт решения, QLED телевизорите променят коренно разбирането ни телевизия.

Повече за QLED телевизорите на Samsung можете да намерите тук.

Спечели безплатна реклама на стойност 10 000 лв за твоя бизнес!

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Идеален дом

снимки pufikhomes

Нежност и цветни мотиви в къщата (ГАЛЕРИЯ)

Нещо вкусно: Сьомгова пъстърва с мента

Нещо вкусно: Сьомгова пъстърва с мента

снимка pixabay

Домашни хитрини: За какво служи газираната вода

Източник: Pixabay

Обзавеждане на апартамент - стилни идеи и решения

Източник: Pixabay

Откъде да купим тапети

Нещо вкусно: Шоколадов крем с малини

Нещо вкусно: Шоколадов крем с малини

Покажи още

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

  • mila
  • mama
  • zdrave
Следвайте във Viber