Призма Офиси - функционални площи с бърз достъп и модерна среда

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/8804995 Призма Офиси - функционални площи с бърз достъп и модерна среда Призма Офиси - функционални площи с бърз достъп и модерна среда www.24chasa.bg
Призма Офиси - функционални площи с бърз достъп и модерна среда

Бизнес сградата на бул. "Цариградско шосе" предлага офиси на атрактивни наемни нива, както и възможност за разпределение на пространството спрямо нуждите на наемателите

Качествена работна среда, добро местоположение и функционални площи – това са само част от ключовите предимства на Призма Офиси. Сградата има отлична видимост, както и много лесен достъп благодарение на развития обществен транспорт. В непосредствена близост е до Sofia Tech Park и The Mall. Местоположението ѝ позволява бързо придвижване както до центъра, така и до Летище София. Пространството в сградата дава възможност за различни интериорни решения и концепции спрямо търсенето – както за един голям, така и за няколко по-малки наематели.

8-етажната бизнес сграда разполага с впечатляваща гледка към бул. "Цариградско шосе". Всеки етаж разполага с по около 900 кв. м лесни за преконфигуриране площи за отдаване под наем, които формират 8000 кв. м обща отдаваема площ. Има опции за отворени пространства или кабинетен тип. Сградата разполага със собствена кантина, озеленена тераса, зона за отдих и автомивка. За нуждите на наемателите са налични и различни по размер конферентни зали, разположени на партерното ниво. В допълнение на 50-те подземни паркоместа, Призма Офиси дава възможност и за паркиране в района на сградата.

Благодарение на отличното си местоположение, висококачествения дизайн и атрактивните наемни цени, сградата е подходяща за наемане от всякакъв тип компании. Офисите са готови за наемане, поради което могат бързо да осигурят площи както за представителен корпоративен офис, така и за големи работни помещения със съответната гъстота на служителите. Потребителите на обществения транспорт се обслужват от 14 автобусни и 2 тролейбусни линии, чийто спирки са недалеч от сградата, в допълнение са и няколкото линии свързващи Летище София.

Сградата притежава някои характеристики, които я отличават на българския пазар на офис площи. Високоефективното управление и поддръжка на съоръженията е постижимо благодарение на използваните висококачествени строителни материали и усъвършенстваната система за управление на сградата. Ефективните екологични решения като качествената фасадна топлоизолация и рециклирането на дъждовната вода, която се използва за напояване, допълнително подобряват рентабилността при управлението на сградата. Звукоабсорбиращите окачени тавани, централното отопление/охлаждане и приятната релакс зона на приземния етаж допринасят за допълнителна удовлетвореност на наемателите.

На последния етаж се намира уникален офис от 300 кв.м, заобиколен от специално предвидена за ползване от наемателите покривна градина с естествено озеленяване и площ от 700 кв. м.

Призма Офиси е собственост на WING, водещ регионален инвеститор със значително присъствие в Унгария и Полша чрез дъщерното си дружество Echo Investment. От създаването си компанията е разработила над 1 милион кв.м недвижими имоти в Унгария. WING е активен във всички сегменти на недвижимите имоти в региона както като предприемач, така и като инвеститор, с много разнообразно портфолио от имоти.

Освен офиси, компанията притежава и разработва индустриални / логистични, хотелски, търговски и жилищни проекти. Като една от най-големите частни компании за недвижими имоти в Унгария, WING развива висококачествени, емблематични имоти и сгради за централни офиси за своите многонационални партньори като Ericsson, GE Oil & Gas, Magyar Telekom (дъщерно дружество на Deutsche Telekom), Allianz, e-on, Siemens и evosoft.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Идеален дом

Доналд Тръмп се премести в имение
с 58 спални, Иванка ще дава
$40 000 месечно за наем (ВИДЕО)

Доналд Тръмп се премести в имение с 58 спални, Иванка ще дава $40 000 месечно за наем (ВИДЕО)

снимки pufikhomes

Каменна къща, възкръснала от руините (ГАЛЕРИЯ)

Източник: Pixabay

Прахосмукачката – основен начин за грижа за хигиената вкъщи

Източник: Pixabay

Как да се фокусираме като работим от вкъщи?

Започва годината на "Идеален дом"!

Започва годината на "Идеален дом"!

снимки ize

Дръжки за врати от студиото на Заха Хадид

Покажи още

Последно от

Последно от

Видеосъдържание

  • mila
  • mama
  • zdrave
Следвайте във Viber