На този въпрос се заема да отговори дипломантът от Кралския колеж по изкуствата в Лондон Понсаван Вуткисаткул чрез серия съдове за хранене.
Наречена е "Новото нормално" и включва 6 обекта с различен размер и обем - два съвсем малки, малък, среден, голям и много голям. Целта на тайландския дизайнер е да провокира размисъл у хората за големината на порциите.
Вуткисаткул казва, че неговата идея е съдовете му да се възприемат като алтернатива на традиционните методи за измерване на храната, като грамове, калории и т.н. Затова е приел за изходна мярка човешката длан и е поставил считаните за най-вредни храни в най-малките съдове. За сметка на това най-големият е пълен със салата. Тайландецът се надява, че ще накара мнозина да преосмислят количествата храна, които приемат, защото според специалистите това е основната причина за затлъстяването.