Фермерите от ТВ предаването „Фермата“ монтираха покривен прозорец VЕLUX

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/10384177 Фермерите от ТВ предаването „Фермата“ монтираха покривен прозорец VЕLUX Фермерите от ТВ предаването „Фермата“ монтираха покривен прозорец VЕLUX www.24chasa.bg

Занаятчийската работилница на популярното риалити шоу „Фермата“ се освети и озари, благодарение на покривния прозорец VELUX , който фермерите монтираха. Това беше една от седмичните задачи на състезателите. В този сезон на предаването, което се фокусира върху родните традиции, стремейки се да насочи вниманието на зрителя към занаятите и природосъобразния начин на живот, бе демонстрирано вграждането и използването на покривен прозорец VELUX. Целта на заданието бе тъмната занаятчийска работилница да се превърне в по-светло и уютно място за работа.

Задачата да монтират прозореца бе дадена на участниците Виктор и Георги, като те получиха помощ от представители на производителя, включително и оторизиран монтажник. Процесът е лесен, но е препоръчително да се извършва от специалисти, за да се осъществи качествено и безопасно.

Тъй като покривът вече бе готов, участниците трябваше първо да изрежат и подготвят отвора, в който последствие да монтират прозореца. Участниците се справиха много добре, почти сами.., като ползваха малки жокери от монтажника на фирмата производител. Наред с по-високата осветеност и по-добрата вентилация, която улеснява работата в занаятчийската работилница, прозорецът придава уют и очарование на постройката.

Специалисти от VELUX също бяха на място, за да оценят как са се справили участниците и резултат беше изключителен. Награда за свършената задача бе пръчка за управление на покривния прозорец, тъй като поради височината на навеса отварянето му от участниците с по-нисък ръст е затруднено.

Още два прозореца бяха монтирани към входната арка на арената. Прозорците са изработени от здрава борова дървесина и пасват чудесно на дървената конструкция на арката. Оттук насетне те допълнително ще осветяват пътя на участниците, които ще мерят сили в състезанията.

След като прозорците VELUX бяха монтирани във „Фермата“, тя се превърна в още по-приветливо и уютно място за участниците, изпълнено с много светлина и свежест.

Водещият световен производител на покривни прозорци VELUX вече 80 години предлага широка гама от висококачествени решения и аксесоари, съобразени с различните видове покриви. Портфолиото на компанията включва покривни прозорци в различни размери и управление, оригинални щори и сенници за покривните прозорци, прозорци за плосък покрив, домашна автоматизация и изолационни решения.

VELUX Group се ангажира да намали своите бъдещи въглеродни емисии и да улови своя исторически въглероден отпечатък от самото основаване на компанията през 1941 г. – общо 5,6 милиона тона CO2. Това ще бъде постигнато в сътрудничество с WWF и чрез горски проекти, които ще се справят с изменението на климата и ще спрат загубата на хабитат, опазвайки биологичното разнообразие и подобряване на местния поминък.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Идеален дом

Рецепта за вкусен шаран за Никулден с лек азиатски привкус

Рецепта за вкусен шаран за Никулден с лек азиатски привкус

Източник: Pixabay

Фототапет за мъж - топ идеи за декорация на стена в мъжки стил

4 тренда за гранитогреса от KAI Group

4 тренда за гранитогреса от KAI Group

Великолепна къща от 1000 кв. м и неочаквани идеи за празничен декор в новия брой на сп. "Идеален дом"

Великолепна къща от 1000 кв. м и неочаквани идеи за празничен декор в новия брой на сп. "Идеален дом"

И щорите

пазят топлината

И щорите пазят топлината

Защо сънят струва скъпо?

Защо сънят струва скъпо?

Покажи още

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

  • mila
  • mama
  • zdrave
Следвайте във Viber