С пълна пара напред при почистване на дома

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/10179379 С пълна пара напред при почистване на дома С пълна пара напред при почистване на дома www.24chasa.bg
С пълна пара напред при почистване на дома

Как лесно да постигнем хигиенична чистота в къщи

Независимо дали става дума за смесители, плочки или фуги на стената, стъклени или пластмасови повърхности, абсорбатори, печки или кухненски мивки, един уред, прави дома хигиенично чист – без много усилия и без остатъци от химикали. Парочистачката върши чудесна работа и се грижи за абсолютно хигиеничната чистота.

Най-доброто средство срещу бактерии и коронавируси понякога е най-простото: гореща водна пара. Силната струя и високата температура на парата, мощните дюзи и силно нагретите кърпи за почистване се грижат парочистачките на Керхер да отстраняват 99,999%* от обвитите вируси като коронаривуси или грипни вируси, както и 99,99 %** от всички обичайни за домакинството бактерии, полепнали по твърдите повърхности, смесителите, плочките, огледалата и др. Информацията за това е потвърдена от редица научни изследвания в тази сфера, според представителите на фирмата. Така обичайните за домакинството бактерии, престават да съществуват, след отстраняването им с гореща пара.

Почистването с пара е хигиенично почистване в дълбочина - без никакви химикали, само с чиста вода и дава по-добри резултати отколкото обичайните ръчни методи с препарат.

А подът е истинска арена. За съжаление не само за пълзящи бебета, играещи деца и домашни любимци, но също така и за бактерии, вируси и мръсотия. Добре, че ги има парочистачките.

При твърди подови повърхности като каменни настилки, плочки, PVC, ламинат или запечатан паркет, те надеждно осигуряват хигиенична чистота без остатъци от химически препарати.

Ламелите на подовата дюза EasyFix гарантират, че парата остава за дълго директно върху пода, и там разгръща максималното си действие. По този начин почистват значително по-хигиенично от обичайния моп.***

Благодарение на приставката за килими, текстилните подови покрития могат също да бъдат освежени с парочистачката на Керхер.

Парочистачките на Керхер имат различни приставки и богата гама аксесоари за почистване на различни повърхности, към някои от моделите се предлага, като приставка и ютия, която се превръща в идеален парен помощник за гладене.

Парочистачките на Керхер имат универсално приложение в целия дом.

Подходящи са и за хора с алергии, тъй като не използва препарати, а само вода.

Още съвети за почистването с пара ще намерите тук.

* При точково почистване с парочистачка Керхер, т.е. при обработване с пара в продължение на 30 секунди при максимална степен на пароподаване с директен контакт с почистваната повърхност, могат да се отстранят от гладки твърди повърхностни 99,999 % от вирусите с обвивка, като вируси корона и инфлуенца (с изключение на вирус хепатит Б). Тестът е извършен с модифициран Vacciniavirus Ankara.

** При почистване със скорост на почистване от 30 см/сек при максимална степен на пароподаване и при директен контакт с почистваната повърхност се унищожават 99,99 % от всички обичайни за дома бактерии по твърди повърхности. (Тестът е извършен с Enterococcus hirae).

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Други от Идеален дом

Градина: 10-те стъпки за прибиране на цветята

Градина: 10-те стъпки за прибиране на цветята

снимки pixabay

Домашни хитрини: За какво служи аспиринът

Няколко рецепти за супербърза вечеря

Няколко рецепти за супербърза вечеря

снимки ZHA

Студиото на Заха Хадид спечели конкурс за жп гарата във Вилнюс

Далията - царица на есенната градина

Далията - царица на есенната градина

Красивата стъклена фасада внася забележителен комфорт в интериора

Красивата стъклена фасада внася забележителен комфорт в интериора

Покажи още

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

Последно от

  • mila
  • mama
  • zdrave
Следвайте във Viber