Статии от: 168 часа

Ще победят ли влогърите телевизията и какви са потайностите на библиотеката? Неделя, 18 часа - TrendY (Видео)

Влогърите са новите звезди. Те вече са по-известни от някои певци и актьори. Никога не са стъпвали в телевизия, но са гледани от милиони фенове. Ще станат ли милионери като менторите си на запад и ще победят ли телевизиите? Ще разберете в четвъртия брой на предаването TrendY. Гледайте тази неделя, 21 октомври от 18 часа по БНТ 1.

Защо българчетата са гениални математици - гледай TrendY. Неделя. 18 ч. БНТ 1 (Видео)

Защо българчетата са гениални математици, ще разберете в третия брой на тв предаването TrendY. Гледайте тази неделя, 14 октомври от 18 часа по БНТ 1. На който обаче не му върви в математиката, му върви в любовта. В предаването ще разберете къде стават най-бързите свалки в нета. Водещият Искрен Тончев-Искрата ще се срещне с една много готина

Църквата и държавата на война срещу младоженците - гледай TrendY. Неделя. 18 ч. БНТ 1 (Видео)

Защо църквата и държавата водят война с младоженците, ще разберете във втория брой на тв предаването TrendY. Гледайте тази неделя, 7 октомври от 18 часа по БНТ 1.Във второто издание на TrendY зрителите ще могат да се насладят и на вторите олимпийски игри в София. Водещият Искрен Тончев-Искрата ще се срещне с оперната певица Пламена Гиргинова.

Ти купи ли си списание "Космос" за дългия уикенд? (Видео)

От днес търсете по всички вестникарски будки и бензиностанции легендарното сп. "Космос" - само за 4,50 лв. След 23 години прекъсване списанието, с който поколения жадни за знания българи израстнаха в годините на Желязната завеса, се възражда в луксозно пълноцветно списание от 21 септември. Изданието излиза за първи път през 1962 г.

"168 часа": Пелов оживява в Непал, Колев с брада и дълга коса чака полицията в Ябланица

Профил на беглеца от правосъдието Владимир Пелов, който на 5 юни беше убит при престрелка с Марио Панчев-Дебелия в центъра на Ботевград, се появи в социалната мрежа. Фейсбукът с неговото име и снимка е създаден преди около месец. Точно във времето, когато опасният престъпник бе обявен за международно издирване с червена бюлетина.

"168 часа": Мистерия: За 9 дни три българки изчезват на остров Крит

До момента няма нито един обвинен Трупът на Александра е изхвърлен от морето, Деси и Антонина са в неизвестност. Едната била бременна, а другата живяла с убиец Самоубили се или изчезнали по "бързата процедура". Сексробство или ревност от страна на мъжете им. Пълна мистерия цари около съдбата на десетки наши сънароднички в чужбина,

"168 часа": Лора Крумова излиза в майчинство, още не се знае кой ще води на нейно място

Водещата слиза от екран от началото на юни Лора Крумова слиза от екран, но причината е прекрасна. Водещата на неделното издание на "Събуди се" е бременна. Тази неделя Лора ще води предаването, след което излиза по майчинство. Все още не е ясно дали ще има неин заместник или Мира Иванова ще води и събота, и неделя.

Подкрепи филма за загиналата Теодора и запиши името си във финалните надписи

Запишете името си във финалните надписи на документалния филм "233 метра между живота и смъртта", като подпомогнете финализирането на продукцията в последните няколко дни на indiegogo кампанията му. 25 дарители, включително и от Русия, Великобритания, Финландия и Шри Ланка вече допринесоха не само за постпродукцията на лентата,

Подкрепи филма за Теодора и запиши името си във финалните надписи

24 дарители вече подпомогнаха кампанията за документалния филм "233 метра между живота и смъртта" и събраха над 2000 долара за довършителни работи по филма и за да може Михаил Балабанов да издаде своята книга-учебник по технично гмуркане. Хора не само от България, но и от Русия, Великобритания, Финландия и дори Шри Ланка се включиха в дарителската

Подкрепете филма за водолаза Теодора Балабанова, загинала след гмуркане на 233 м

На 24 септември 2017 г. Теодора Балабанова се спуска на 233 метра в бездната на Егейско море, ставайки единствената жена в света, слизала на такава дълбочина. Но Тео, както я наричат приятелите й, така и не успява да се върне жива обратно на повърхността. Документалният филм "233 метра между живота и смъртта" на главния редактор на в.

Легенди, загадки и мистерии на българските златни съкровища - виж видео на новото "Досие"

Златната история на България - легенди, проклятия и мистерии на българските съкровища - цялата информация виж тук във видеото за новия брой на "Досие", издание на вестник "168 часа". В списанието с 96 страници приключения ще прочетете още: Как археологът на Хитлер краде скъпоценностите на хан Кубрат.

Виж как ремонтираха затворите със средства от Норвегия

Документален филм за ремонта на затворите чрез Норвежкия финансов механизъм ще бъде излъчен на семир на Министерството на правосъдието в Стара Загора в петък. Филмът е заснет от "Пронюз България", издател на вестниците "24 часа", "168 часа", "България днес". На семинара в Стара Загора на журналистите ще бъде предоставена подробна информация за

Търсете „Досие“ с цялата история на Тодор Живков и номенклатурата – от личния архив на диктатора

Търсете „Досие“ с цялата история на Тодор Живков и номенклатурата – от личния архив на диктатора Поради огромния интерес и изчерпването на първоначалния тираж вестник „168 часа“ пусна допечатка на първия брой на списание „Досие“, посветено на Тодор Живков и номенклатурата по време на тоталитарния режим.

Най-важното

Следвайте във Viber