Тиквени спагети с пушена сьомга

https://www.24chasa.bg/spravochnik/article/6954219 Тиквени спагети с пушена сьомга Тиквени спагети с пушена сьомга www.24chasa.bg

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите.

Изпращайте рецептите си на

адреси vvatsova@24chasa.bg

и 24ojivlenie@24chasa.bg.

За въпроси - тел. 942 25 31.

КОЙ ГОТВИ 

“Изобилието от тиквички в градината ме провокира да приготвям различни рецепти с тях. Предлагам и на вас да опитате”, пише ни Мила Нешева.

ПРОДУКТИ 

2 млади тиквички

50 г пушена сьомга

100 мл сметана

30 мл бяло вино

няколко пикантни зелени маслини

2-3 скилидки чесън

копър, черен пипер, зехтин или олио на вкус

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ 

Приготвяме тиквените спагети, като ги нарязваме със спираловидно ренде или белачка за зеленчуци, за да станат на тънки филийки. Накрая може да се наложи да използваме и нож.

Запържваме в малко мазнина скилидките чесън, добавяме тиквичките и готвим за кратко, за да останат хрупкави. Ако са пуснали прекалено много вода, може да я отцедим.

Нарязваме сьомгата и леко я запържваме за кратко. Наливаме сметаната и виното и оставяме на котлона за няколко минути. Добавяме нарязаните маслини, подправяме с черен пипер и малко сол, ако е необходимо.

Сервираме спагетите от тиквички, като ги поливаме със соса и поръсваме с нарязания на ситно пресен копър.

Други от Гастрогуру

Горски гъби с масло

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Парти кюфтенца

Вкуснотийка, която да хапвате с приятели Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.

Океански зарган със зеленчуци

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Панакота с чийзкрем

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

В Норвегия Рени харесала комбинацията между сладко и солено

Вдъхновението може да се роди от най-необичайни места. Например от вкусната храна. В това се убеждава певицата Рени, когато заедно с Есил Дюран измисля името на новата си песен “Искам бебе”, докато двете хапват здравословния десерт, който си направили сами. “Реших да ѝ покажа текста, защото нещо ми липсваше в магията на думите.

Сметанов сладолед с пъпеш

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Последно от логоЗДРАВЕ

Оживление

Последно от лого

Последно от

Последно от

Още от Гастрогуру

Тиквени спагети с пушена сьомга

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Галет с нектарини и боровинки

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Кантучини

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Милица Божинова се качвала на столче, за да стигне масата и да помага в готвенето

Познатите на певицата Милица Божинова знаят, че тя има не само прекрасен глас, но и страхотни кулинарни умения. Колегите ѝ от “Тоника СВ” се убедили в това още в годината, в която създали групата. В първите 11 месеца било нещо като експеримент и музикантите не получавали и стотинка за труда си, въпреки че работили от сутрин до вечер.

Студена пача за горещи дни

Ястие, което ще ви освежи през лятото Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.

Крем супа от тиквички с пиле

Лесна за приготвяне и много питателна Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.

Последно от

Последно от

Най-важното

Избрано от Google

Следвайте във Viber