Иво Инджев: Бареков е придворният бръснар на вожда Борисов

https://www.24chasa.bg/Article/1447151 Иво Инджев: Бареков е придворният бръснар на вожда Борисов Иво Инджев: Бареков е придворният бръснар на вожда Борисов www.24chasa.bg

- "Бареков е придворният бръснар на вожда Борисов" - така е озаглавено интервюто с журналиста Иво Инджев. Авторът на един от най-посещаваните блогове с политически коментари и на бестселъра "Президент на РъБъ", известен с острия си език и професионалната си независимост спрямо властимащите, не пести критиките си към блюдолизците на управлението и почитателите на медийния комфорт. На въпрос за личните му "сблъсъци" с премиера, Инджев отговаря: "Никога не съм бил близък с човек като Борисов и няма как да бъда, защото не целувам никому ръка, което за човек като него е условие за близост".

- Проведеният през уикенда прайд на хомосексуалните в центъра на София е още един повод националистът Боян Расате да изрази за пореден път гневното си несъгласие с подобни прояви. "Днес хората се чудят как да оцеляват и не обръщат внимание на гей лобитата и гей инициативите, които в крайна сметка застрашават децата ни. Ако нямаме отношение към рекламирането на тази ненормалност, оставяме подрастващите в ръцете на едно сексуално извратено малцинство", смята Расате.

"Жълт Труд" предлага още прелюбопитни четива:

- Цветелина Янева, метресата на Делян Пеевски, се кълне в чиста обич, за която получава хиляди за клипове и нови парцалки

- Тежката орис да бъдеш син на комунист-народен враг - разказ за племенника на Васил Коларов, проф. Божимир Петровски

- Шампионът Йордан Йовчев, единственият на планетата гимнастик, който ще участва на шеста олимпиада

- Държавата е скъперник за жертвите на престъпления

- Родната полиция ни пази, но и бие

- Санирането потъна в търбуха на Корпоративна банка /или защо от програмата за обновяване на панелките ще спечели любимият банкер на властта/.

- Откъси "Из дневниците на един луд" на Тони Филипов, д-р

- Маг Селена е убедена, че лекува рак, зависимости и страхове, вижда миналото и бъдещето на хората

И много още теми предлагаме на вашето внимание...

Търсете нашият нов брой от сряда.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Други от Медии

Последно от

Новини

Коментари

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Последно от

Последно от лого

Още от Медии

Най-важното

Следвайте във Viber